Boerenkoollasagne
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 14-01-2006
Van een AH-receptkaart, een van mijn favoriete gerechten
Ingrediënten 4 personen
450gr shoarmavlees, 500gr boerenkool, 500ml melk, lasagnebladen, mix voor tagliatelle roomsaus (Honig), geraspte kaas, beetje boter, peper en zoutVoorbereiding
Shoarmavlees bakken tot het bijna gaar is. De boerenkool roerbakken tot het een beetje geslonken is, op smaak brengen met flink wat peper en zout. De roomsaus met melk ipv water bereiden volgens de verpakking.
Bereidingswijze
Ovenschaal invetten met een klein beetje boter, laagje saus inscheppen, daarop lasagnebladen, daarop boerenkool en daarop een laagje vlees. Dit nogmaals herhalen, en bestrooien met de geraspte kaas. 40 min in de oven.
Laatste reacties
hallo vandaag de boerenkool lasange gemaakt hij smaakte overheerlijk bedankt gr van cedy