Boerenkoollasagne

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-01-2006

Van een AH-receptkaart, een van mijn favoriete gerechten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
450gr shoarmavlees, 500gr boerenkool, 500ml melk, lasagnebladen, mix voor tagliatelle roomsaus (Honig), geraspte kaas, beetje boter, peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Shoarmavlees bakken tot het bijna gaar is. De boerenkool roerbakken tot het een beetje geslonken is, op smaak brengen met flink wat peper en zout. De roomsaus met melk ipv water bereiden volgens de verpakking.

Bereidingswijze

Ovenschaal invetten met een klein beetje boter, laagje saus inscheppen, daarop lasagnebladen, daarop boerenkool en daarop een laagje vlees. Dit nogmaals herhalen, en bestrooien met de geraspte kaas. 40 min in de oven.

Laatste reacties

cedy avatar
cedy 19-01-2006

hallo vandaag de boerenkool lasange gemaakt hij smaakte overheerlijk bedankt gr van cedy

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten