Gehakt-groentecurry

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ei


3 eetlepels paneermeel


1 zakje Tikka Masala-pasta (80 g)


500 g rundergehakt


3 eetlepels olie


1 grote ui, grofgesnipperd


350 g bloemkool, in roosjes


300 g broccoli, in roosjes


250 g vastkokende aardappels, geschild en in blokjes


250 ml vleesbouillon (van 1/2 tablet)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In kom ei, paneermeel en helft van Tikka-pasta door gehakt kneden. Gehakt in 12 porties verdelen en met vochtige handen tot ballen vormen. In hapjespan olie verhitten en gehaktballen in 5 min. rondom bruinbakken. Ui, bloemkool, broccoli, aardappel en rest van Tikka-pasta rond gehaktballen in pan leggen en 2 min. meebakken. Bouillon erbij schenken en gehaktballen met groenten afgedekt in nog 10 min. zachtjes gaarstoven. Af en toe omscheppen.

Serveertip

Lekker met couscous of rijst.

Laatste reacties

raadhuis30 avatar
raadhuis30 15-01-2006

Hoi Sonja, Alles in een pan,makkelijk toch!! Heb dit recept van je meegenomen. Groetjes van Karin

teigetje avatar
teigetje 15-01-2006

Dit is toch het recept uit de allerlaatste allerhande? Wilde ik namelijk ook gaan proberem.. ;)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten