Pastasalade met kip en groene pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten
- 1 zak pasta naar keuze
- 1 kipfilet
- 1 komkommer
- Blokje feta
- 1 rode ui
- zongedroogde tomaatjes op olie
- 1 klein potje groene pesto
- pecannoten
- olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pasta koken en af laten koelen. Kipfilet in stukjes snijden, bakken en af laten koelen.
Komkommer, feta, zongedroogde tomaatjes en rode ui snijden. Alles door elkaar mengen.
Veel pesto met olijfolie mengen en erdoorheen mengen. Als laatste pecannoten er door, als je de pastasalade pas later eet worden ze zo zacht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten