1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. aspergecappucino

aspergecappucino

  • Belgisch, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-2006

Ingrediënten 4 personen


500gr groene asperges
6 dl kippebouillon
2dl room
p&z
worcestersaus
een beetje amandelschilfers
-een handvol garnalen.


Verder heb je nodig


Staafmixer


Met groene(diepvries of blik)asperges en garnalen.
Een ideale zondagse soep, t'is eens wat anders dan de klassiekekers!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-laat groene asperges gaarkoken in kippenbouillon
mix een eerste keer
doe er de room bij
p?z en worcestersaus
mixen totze schuimt
schenk in kopjes zoals cappucino
doe er wat garnalen en geroosterde amandelschilfers in

Serveertip

Oook andere soepen kunnen als cappucino opgediend worden,de ene schuimt meer dan de andere.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top