paprijst met bonen

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-2006

winterkost voor de koude dagen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 g. paprijst, 250 bruine bonen, 200 g vis in saus, 400 g appel, kruiden zoals kaneel, kerrie, paprikapoeder, peper, 125 ml amandelsiroop (hema), 1 liter melk
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan, pollepel, magnetron

Voorbereiding

Kook de paprijst gaar in de melk met de amandelsiroop 20minuten (zie verpakking), giet de bruinebonen af, snij de appels in partjes

Bereidingswijze

Als de rijst gaar is voeg dan de andere ingredienten toe en warm eventueel op in de magnetron, vergeet niet de vis in saus erdoor te mengen.

Serveertip

Kan zowel warm als koud worden geserveerd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten