Knoflookbrood

  • Internationaal, Brood
  • 10-20 min.
  • Knoflookbrood

    Knoflookbrood

    Knoflookbrood

HEERLIJK STOKBROOD MET KNOFLOOK EN OLIJFOLIE

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 voorgebakken stokbrood 4 teentjes knoflook
6 el olijfolie 1 theelepel gedroogde oregano 2 tl grof zeezout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

  1. Doe de olijfolie in een schaaltje en pers hierboven de knoflook
  2. Voeg de oregano toe, roer dit even door
  3. Halveer het afbakstokbrood overlangs

Bereidingswijze

  1. Bestrijk het overlangs gehalveerde stokbrood met het knoflookolijfolie-mengels
  2. Bestrooi met grof zeezout
  3. Bak het brood circa 8 min. in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 grd

Serveertip

  • Heel lekker bij fondue, gourmet of barbeque
  • Je kunt ook knoflookbrood van boterhammen maken

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

aurora_borealis avatar

Doorsturen

Home Recepten