1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Knoflookbrood

Knoflookbrood

Door: aurora_borealis

  • Internationaal, Brood
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2006

Ingrediënten 4 personen


1 voorgebakken stokbrood 4 teentjes knoflook
6 el olijfolie 1 theelepel gedroogde oregano 2 tl grof zeezout



HEERLIJK STOKBROOD MET KNOFLOOK EN OLIJFOLIE

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de olijfolie in een schaaltje en pers hierboven de knoflook Voeg de oregano toe, roer dit even door Halveer het afbakstokbrood overlangs

Bereidingswijze

Bestrijk het overlangs gehalveerde stokbrood met het knoflookolijfolie-mengels Bestrooi met grof zeezout Bak het brood circa 8 min. in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 grd

Serveertip

Heel lekker bij fondue, gourmet of barbeque Je kunt ook knoflookbrood van boterhammen maken



Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aurora_borealis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top