Knoflookbrood

  • Internationaal, Brood
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-01-2006
  • Knoflookbrood

    Knoflookbrood

    Knoflookbrood

HEERLIJK STOKBROOD MET KNOFLOOK EN OLIJFOLIE

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 1 voorgebakken stokbrood
  • 4 teentjes knoflook
  • 6 el olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 2 tl grof zeezout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

  1. Doe de olijfolie in een schaaltje en pers hierboven de knoflook
  2. Voeg de oregano toe, roer dit even door
  3. Halveer het afbakstokbrood overlangs

Bereidingswijze

  1. Bestrijk het overlangs gehalveerde stokbrood met het knoflookolijfolie-mengels
  2. Bestrooi met grof zeezout
  3. Bak het brood circa 8 min. in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 grd

Serveertip

  • Heel lekker bij fondue, gourmet of barbeque
  • Je kunt ook knoflookbrood van boterhammen maken

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 11-09-2008

Lijkt me lekker. Ik ga het proberen. Dank je wel. Groetjes, Jos

stientje1 avatar
stientje1 08-03-2008

Gisteren heb ik de broodjes klaargemaakt, ze waren heel lekker. Dank je wel voor het recept.Groetjes Christine

wideciro avatar
wideciro 04-03-2008

Dit lijkt me heel lekker, neem je recept mee, dankjewel, groetjes, Desiree.

alidada avatar
alidada 05-02-2006

MMM klink heerlijk, neem dit van je mee. Groetjes, Louise

troelleke avatar
troelleke 14-01-2006

Lekker. Als 4de neem ik het mee,als 1ste laat ik je dit ook weten. Annie.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten