Indiase aardappelschotel

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 11-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g aardappels
1 pakje Conimex Mix voor Indiase Aardappelschotel
Conimex Wok Olie
800 g (grof gesneden) roerbakgroenten
4 eieren
2 dl (volle) yoghurt
4 eetlepels gezouten pinda?s
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was en schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes van ca. 1,5 cm.

Meng de inhoud van het zakje marinademix (uit het pakje) met 1 eetlepel olie, de aardappels en de roerbakgroenten.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de aardappelstukjes en de groenten 3 minuten.

Roer 3,5 dl water en de sausmix (uit het pakje) erdoor, breng het gerecht al roerende aan de kook en laat het op een laag vuur in ca. 25 minuten gaar worden.
Breng ondertussen in een steelpannetje ruim water aan de kook, voeg de eieren toe en laat ze ca. 5 minuten koken. Laat de eieren `schrikken? onder koud stromend water en pel ze.

Voeg na ca. 20 minuten de gepelde hele eieren en de yoghurt toe aan de groenten en laat nog ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.

Schep de Indiase aardappelschotel in 4 kommen of borden en leg de eieren erbovenop. Bestrooi met wat pinda?s.

Serveertip

bron: wokmail@conimex.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten