Asperges op Vlaamse wijze

  • Belgisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 1/2 kilo asperges * peper * zout * 6 eieren * 50 gram boter * nootmuskaat.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de asperges in 45 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken en leg ze op een verwarmde schaal met de punten in dezelfde richting. Kook de eieren hard, haal de dooiers er uit en maak ze met een vork fijn. Smelt de boter, meng deze met het eigeel en maak het mengsel op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het eigeel-botermengsel over de asperges en bestrooi het geheel net de fijngehakte eiwitten.

Serveertip

Serveer de schotel met gebakken aardappels en biefstuk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten