Bleekselderie met gorgonzola

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-01-2006

bijzondere combinatie, voor de liefhebber van frisse smaken bij elkaar

Deel dit recept

Ingrediënten
25 gr Pijnboompitten, 175 gr gorgonzola (kamertemperatuur) 3 el droge sherry, 6 stengels bleekselderij in 12 stukken en 50 gr pitloze zwarte olijven.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

letr op bij het roosteren van de pijnboompitten dat je dit kort doet. Pitjes die zwart zijn, zijn voor normale mensen niet te eten :)

Bereidingswijze

Pijnboompitten in droge koekenpan op laag vuur goudbruin roosteren en laten afkoelen. Korsten van de kaas snijden. In schaal kaas met vork fijnprakken en sherry erdoorheen roeren, tot een zacht en romig mengsel ontstaat. Kaasmengsel in holle kanten van bleekselderij smeren. Olijven en pijnboompitten fijnhakken, mengen en over de kaasstengels verdelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten