Gegratineerde aardappelpuree met geitekaas

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-01-2006

Verrassend

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
500 gr. aardappelen,
zout,
20 sprietjes bieslook,
100 gr. zachte geitenkaas,
zonder korst,
1/2 dl. melk,
1 ei,
1 theelepel milde paprikapoeder,
vers gemalen peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
grill, mixer,

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en was ze. Kook ze in weinig water met zout in ca. 20 minuten gaar. Verwarm intussen de grill voor. Knip het bieslook fijn. Verkruimel de geitenkaas. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Klop met een mixer de melk en het ei erdoor. Schep de geitenkaas, het paprikapoeder en het bieslook door de puree en breng hem op smaak met peper.

Serveertip

Schep de puree in een schaal en laat hem vlak onder de grill in ca. 2 minuten goudbruin kleuren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten