Venkel met ham

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-01-2006

Variatie

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400 gr. venkel,
2 plakjes achterham,
zout,
1 anijsblokje,
2 eetlepels cr?me fra?che,
vers gemalen peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de venkel en maak hem schoon bewaar het mooie groen. Snijd ze in parten. Snijd de ham in smalle reepjes.

Bereidingswijze

Kook de venkel in weinig water met zout en het anijsblokje in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en schep de cr?me fra?che en de ham erdoor. Breng op smaak met peper.

Serveertip

Garneer met venkelgroen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten