Madeleine-koekjes

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
120gram bloem
1 theelepel bakpoeder
135gram suiker
4 eieren
geraspte schil van 1 citroen
125gram gesmolten boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

koekjesvorm, ingevet en met bloem bestoven

Voorbereiding

Oven op 200 graden voorverwarmen. Bloem en bakpoeder zeven.Suiker en eieren tot dik mengsel kloppen.Citroensap erbij doen.Bloem in delen erdoor roeren. Boter toevoegen ,beslag 20-30 minuten in de koelkast zetten

Bereidingswijze

Holletjes van vorm voor 2/3 met beslag vullen.In midden van oven ongeveer 10 minuten goudbruin bakken.Op rooster laten afkoelen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ghislaine1941 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten