Surinaamse pangsit
- Surinaams, Borrelhapje
- 30-60 min.
- Geplaatst op 08-01-2006
Gekregen uit Suriname
Ingrediënten
Voor het beslag500g bloem,200g maizena, 4a5 eieren zout, olie, water
Voor de vulling
granalen of kipgehakt
1 ui
knoflook
zout
bruine suiker
magi blokje
witte peper
selderij
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 3319,61 kcal |
Koolhydraten | 548,88 g |
Eiwitten | 159,98 g |
Vetten | 48,96 g |
Benodigdheden
koekenpanwok om de pangsit te frituren
Voorbereiding
Maak van het beslag dunne flensen
Snij er 3 punten uit
Bereidingswijze
Klein beetje vulling in rollen
Als je een krokante korst bij het frituren wil maak je een beslag van maizena 1 ei en water en doop je de pangsit er in de olie moet goed heet zijn!
Serveertip
Seveer er chilisaus er bij
Laatste reacties
hoi lekker zeg!neem ik van je mee. groetjes van anita