Surinaamse pangsit

  • Surinaams, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-01-2006

Gekregen uit Suriname

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor het beslag
500g bloem,200g maizena, 4a5 eieren zout, olie, water
Voor de vulling
granalen of kipgehakt
1 ui
knoflook
zout
bruine suiker
magi blokje
witte peper
selderij
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 3319,61 kcal
Koolhydraten 548,88 g
Eiwitten 159,98 g
Vetten 48,96 g
Benodigdheden
koekenpan
wok om de pangsit te frituren

Voorbereiding

Maak van het beslag dunne flensen
Snij er 3 punten uit

Bereidingswijze

Klein beetje vulling in rollen
Als je een krokante korst bij het frituren wil maak je een beslag van maizena 1 ei en water en doop je de pangsit er in de olie moet goed heet zijn!

Serveertip

Seveer er chilisaus er bij

Laatste reacties

anita4 avatar
anita4 11-05-2006

hoi lekker zeg!neem ik van je mee. groetjes van anita

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten