Elly's farfalle met dragon-room kip

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-01-2006

Snel pasta-kip gerecht in kombinatie met heerlijke ratatouille en dragon-room saus

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gr. farfalle pasta, 1 pakje soyaroom, 8 kippeboutjes, verse dragon, mosterd, verse look, rode ui, tabasco, cayennepeper, koriander, mespunt komijn, italiaanse kruiden, peper en zout naar smaak, olijfolie voor het bakken van de kippeboutjes, 150gr ratatouille(provensaalse)groenten (diepvries) per persoon
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ui snipperen en stoven in een weinig olijfolie, saus aanmaken met soyaroom, ui, verse dragon en 1 koffielepel mosterd, bijsmaken met peper, zout, tabasco. Saus laten sudderen en indikken. Kippeboutjes kruiden met alle kruiden voor het bakken.

Bereidingswijze

Pasta al dente koken, groentjes opwarmen maar ni doorkoken (groentjes dienen knapperig te blijven) kippeboutjes aanbraden in de pan met olijfolie en de kruiden! Zorg voor een mooi krokant korstje.

Serveertip

Schik de pasta op een groot bord, de witte room-dragonsaus ernaast, op het bedje van de provensaalse groentjes. De boutjes leg je er boven op en werk af met een takjes tijm

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten