Likeurflensjes

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-01-2006

Dit heerlijk beslag moet 1 nacht rusten in de koelkast

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
-12 eieren
-125 g suiker
-1,8 dl olijfolie
-500 g bloem
-5 cl rum
-5 cl Grand Marnier
-2 dl olie
-1,5 liter melk
-sap van anderhalve sinaasappel
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

*meng eieren, suiker en olijfolie in een grote slakom en roer er met de garde de bloem door
*laat 1 uur rusten en roer er dan de overige ingredienten door en dek af met plastiekfolie en zet 1 nacht in de koelkast

Bereidingswijze

*bak de flensjes de volgende dag in een zuinig ingeoliede flensjespan

Serveertip

warm serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten