Sneetje meergranen met Hollandse geitenkaas

  • Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-01-2006


Bron:www.brood.net

Deel dit recept

Ingrediënten
1 sneetje donker meergranenbrood
boter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunnen plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen.

Bereidingstijd: ca. 5 minuten

Tip: Heb je moeite om al \'s morgens vroeg snel te ontbijten, maak dan een sandwich en neem deze mee voor onderweg. Dan kun je wat rustiger eten. Natuurlijk smaakt gewone Goudse kaas ook prima.

Laatste reacties

heleen4 avatar
heleen4 07-01-2006

ik had het recept ook al geplaatst! groeten Heleen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten