Sneetje meergranen met Hollandse geitenkaas
- Lunch/Brunch
- 0-10 min.
- Geplaatst op 05-01-2006
Bron:www.brood.net
Ingrediënten
1 sneetje donker meergranenbroodboter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunnen plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers
Bereidingswijze
Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen.
Bereidingstijd: ca. 5 minuten
Tip: Heb je moeite om al \'s morgens vroeg snel te ontbijten, maak dan een sandwich en neem deze mee voor onderweg. Dan kun je wat rustiger eten. Natuurlijk smaakt gewone Goudse kaas ook prima.
Laatste reacties
ik had het recept ook al geplaatst! groeten Heleen