Sneetje meergranen met Hollandse geitenkaas

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-01-2006

broodje van de maand januari!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
1 sneetje donker meergranenbrood
boter
1 theelepel zachte mosterd
3-4 dunnen plakjes Hollandse geitenkaas
toefje tuinkers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereiding
Bestrijk 1 sneetje donker meergranenbrood met boter en 1 theelepel zachte mosterd. Schaaf 3-4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen.

Laatste reacties

harmony avatar
harmony 05-01-2006

Oei, ik ben dol op harde Hollandse geitenkaas, deze variant met mosterd kende ik nog niet. Ga ik morgen meteen proberen! Groetjes, Monique

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten