Goulash maaltijdsoep

  • Nederlands, Soep
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 03-01-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
? 500 g Runderpoulet

? 2 kruidenbuiltjes (of 4 kruidenbouillonblokjes)

? 4 eetlepels olijfolie

? 2 grote uien (in ringen)

? 2 teentjes knoflook (fijngesneden)

? ? theelepel foelie

? 1 eetlepel paprikapoeder

? 2 eetlepels bloem

? 2 eetlepels pesto rosso

? 1 zakje aardappelblokjes (mini, 450 g)

? snufje peper

? snufje zout
? worcestershiresaus
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een 3 liter kookpan en bak hierin de blokjes rundvlees bruin aan alle kanten, blus dit met 2? liter warm water, voeg de kruidenbuiltjes (of bouillonblokjes) toe en breng aan de kook. Laat de bouillon op laag vuur 60 min. zachtjes koken en verwijder de kruidenbuiltjes

Bereidingswijze

Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of koekenpan en bak hierin de ui en de knoflook licht bruin. Zet het vuur laag en voeg nu foelie, paprikapoeder en bloem toe en roer dit goed door.
Voeg wat warme soep bij de bloem en roer tot alle klontjes zijn verdwenen. Voeg daarna de rest van de bouillon en het vlees toe en roer alles goed door elkaar. Laat nog 30 min. zachtjes doorkoken.
Laat de aardappelblokjes de laatste 10 min. meekoken.
Breng de soep op smaak met de pesto rosso, zout, peper en worcestershiresaus

Serveertip

Lekker met uien/kaas stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten