1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Red-Snapperfilets met roze peperdressing

Red-Snapperfilets met roze peperdressing

Door: marianneoud

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-01-2006

Ingrediënten 4 personen



4 red-snapperfilets van ca 200 gram met vet 4 el olijfolie
2 el limoensap
1 el fijngehakte, ingemaakte gember
2 tl roze peperkorrels
1 handvol verse koriander
1 tl fijngehakte citroengras
2 el plantaardige olie
Gestoomde sperziebonen, in diagonale stukjes



De red snapper komt uit de Golf van Mexico en de Zuidoost Atlantische kustwateren van de Verenigde Staten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de dressing olijfolie, limoensap, roze peperkorrels, gember, koriander en citroengras in een kom en roer om. Spoel de vis af onder stromend water en dep droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten van de filets met zeezout. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en doe er de filets in. Met het vel naar beneden. Druk met een spatel op e vis in de hete pan en bak 1 minuut of tot het vel krokants is. Draai ze om, temper het vuur naar halfhoog en bak nog 8 minuten.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top