Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Red-Snapperfilets met roze peperdressing

Red-Snapperfilets met roze peperdressing

Door: marianneoud

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-01-2006

Ingrediënten 4 personen



4 red-snapperfilets van ca 200 gram met vet 4 el olijfolie
2 el limoensap
1 el fijngehakte, ingemaakte gember
2 tl roze peperkorrels
1 handvol verse koriander
1 tl fijngehakte citroengras
2 el plantaardige olie
Gestoomde sperziebonen, in diagonale stukjes



De red snapper komt uit de Golf van Mexico en de Zuidoost Atlantische kustwateren van de Verenigde Staten.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de dressing olijfolie, limoensap, roze peperkorrels, gember, koriander en citroengras in een kom en roer om. Spoel de vis af onder stromend water en dep droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten van de filets met zeezout. Verhit de olie in een Koekenpan op hoog vuur en doe er de filets in. Met het vel naar beneden. Druk met een spatel op e vis in de hete pan en bak 1 minuut of tot het vel krokants is. Draai ze om, temper het vuur naar halfhoog en bak nog 8 minuten.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top