MAIS PASTEI

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.

recept uit zuid-afrika en ideaal als brunch gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
1 grote blik mais - 3-4 eieren (eiewit stijf geklopt en eigeel glad gemaakt) - een half kop geraspt kaas - 1 grote blik knakworstjes in stukjes - 200ml melk - zout - peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Doe de uitgelekte mais in een ingevetten ovenschaal. 2. Doe stukjes knakworstjes erover heen. 3. Strooi kaas, zout en peper erover heen (niet teveel zout) 4. Vermengd eigeel met melk en vrouw stijve eiwit erdoorheen. 5. Verdeel deze mengsel over mais en knakworstjes. 6. Bak voor 1 uur bij 180*C.

Serveertip

Lekker met stokbrood en een frisse salade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Doorsturen

Home Recepten