1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. MAIS PASTEI

MAIS PASTEI

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-01-2006

Ingrediënten


1 grote blik mais - 3-4 eieren (eiewit stijf geklopt en eigeel glad gemaakt) - een half kop geraspt kaas - 1 grote blik knakworstjes in stukjes - 200ml melk - zout - peper



Recept uit zuid-afrika en ideaal als brunch gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Doe de uitgelekte mais in een ingevetten ovenschaal. 2. Doe stukjes knakworstjes erover heen. 3. Strooi kaas, zout en peper erover heen (niet teveel zout) 4. Vermengd eigeel met melk en vrouw stijve eiwit erdoorheen. 5. Verdeel deze mengsel over mais en knakworstjes. 6. Bak voor 1 uur bij 180*C.

Serveertip

Lekker met stokbrood en een frisse salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top