Heerlijke rundvleesschotel in een cranberry-portsaus

  • Frans, Buffet
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 01-01-2006

Zo n heerlijk eigen verzonnen recept met champignons en heerlijk vlees die ik nu dikwijls maak bij buffetten en waar ik veel complimentjes over krijg. Echt een aanrader!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met zout en peper. Doe in de pan wat olijfolie samen met de boter en bak het vlees in ca 10 minuten. Doe er de helft vast aan port bij. Maak de cranberry s volgens de verpakking (beetje water, suiker en de cranberrys erbij). Als de cranberry s klaar zijn even helemaal fijn maken en doe dit bij het vleesgerecht. Doe nu de cranberry compote en het laatste port bij het vlees. Bak even apart de champgigons en doe dit bij het vleesgerechjt. Laat dit op een zacht vuurtje lekker 2 tot 3 uurtjes sudderen.

Serveertip

Echt TOPPERTJE

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

silkeq avatar
silkeq 20-02-2009

Ik heb het gisterenavond gemaakt. Ik vond het verrassend en erg lekker. De combinatie van de cranberry``s en port werkt echt goed. Ik heb trouwens ook een kant en klaar compote van cranberr``s gebruikt.

pindakaas2 avatar
pindakaas2 09-03-2006

Vandaag het recept gemaakt en inderdaad heel erg lekker. Ik had een kant en klaar potje cranberry compote erin gedaan en nog het sap van een sinaasappel. Ga het zeker nog eens maken. Groetjes....

smulcookie avatar
smulcookie 13-01-2006

Hallo Marianne, dit ga ik zeker eens een keer uitproberen, lijkt me heerlijk

petoeke2 avatar
petoeke2 13-01-2006

Hallo Marianne, ik heb dit recept van je meegenomen .Hummmmmm lekker is het denk ik.Bedankt weer. Liefs Anita

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten