Heerlijke rundvleesschotel in een cranberry-portsaus
- Frans, Buffet
- > 120 min.
- Geplaatst op 01-01-2006
Zo n heerlijk eigen verzonnen recept met champignons en heerlijk vlees die ik nu dikwijls maak bij buffetten en waar ik veel complimentjes over krijg. Echt een aanrader!
Bereidingswijze
Bestrooi het vlees met zout en peper. Doe in de pan wat olijfolie samen met de boter en bak het vlees in ca 10 minuten. Doe er de helft vast aan port bij. Maak de cranberry s volgens de verpakking (beetje water, suiker en de cranberrys erbij). Als de cranberry s klaar zijn even helemaal fijn maken en doe dit bij het vleesgerecht. Doe nu de cranberry compote en het laatste port bij het vlees. Bak even apart de champgigons en doe dit bij het vleesgerechjt. Laat dit op een zacht vuurtje lekker 2 tot 3 uurtjes sudderen.
Serveertip
Echt TOPPERTJE
Laatste reacties
Ik heb het gisterenavond gemaakt. Ik vond het verrassend en erg lekker. De combinatie van de cranberry``s en port werkt echt goed. Ik heb trouwens ook een kant en klaar compote van cranberr``s gebruikt.
Vandaag het recept gemaakt en inderdaad heel erg lekker. Ik had een kant en klaar potje cranberry compote erin gedaan en nog het sap van een sinaasappel. Ga het zeker nog eens maken. Groetjes....
Hallo Marianne, dit ga ik zeker eens een keer uitproberen, lijkt me heerlijk
Hallo Marianne, ik heb dit recept van je meegenomen .Hummmmmm lekker is het denk ik.Bedankt weer. Liefs Anita