Warm appel-kuimeltoetje

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-12-2005

Het lekkerste en romigste appelkruimeltoetje wat ik ooit geproefd heb!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 g bloem, 50 g boter,50 g suiker,mespuntje zout,2 /3 goudreinetten,1 zakje vanillesuiker,6 el Blue band Finesse voor verrijken(potje 250 ml).
Speculaaskruiden of kaneel.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
lage taartvorm 24 cm doorsnee

Voorbereiding

oven op 200 graden voorverwarmen.

Bereidingswijze

Bloem,boter,suiker en zout tot kruimelig deeg mengen. Appels schillen en in blokjes snijden. De stukjes appel in ovenschaal doen en bestrooien met speculaaskruiden. De vanillesuiker door de Finesse roeren en over de appels uitsmeren. Kruimeldeeg over de appelmix verdelen en in 30 min. goudbuin bakken.

Serveertip

Dit is heerlijk met een bolletje kaneelijs en een toefje room!!

Laatste reacties

jeannette_br avatar
jeannette_br 07-01-2006

lekker. dank je wel

troelleke avatar
troelleke 01-01-2006

jammie,jammie ik zet het snel favo. De beste wensen voor 2006. Annie.

geeske avatar
geeske 01-01-2006

Lekker lekker lekker! Deze komt bij mijn favorieten! Groetjes, Geeske

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten