Andijvie gekookte

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-12-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 1/2 kilo andijvie * zout * melk * boter * maizena * nootmuskaat.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de andijvie zorgvuldig, en snijd ze in repen. Neem vervolgens een ruime pan en kook de groenten met aanhangend water en 1 theelepel zout in 30 minuten gaar. Giet de andijvie af en laat ze uitlekken. Meng 1 1/2 dl van het vocht met een beetje melk, voeg er een klontje boter aan toe en bind het mengsel met wat aangemaakte maizena. Giet dit sausje over de andijvie en roer het goed door. Strooi er ten slotte wat nootmuskaat over en serveer de andijvie warm met gekookte aardappels.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten