Forel met pasta
- Ovenschotel
- 30-60 min.
- Geplaatst op 30-12-2005
Forel met een lekkere vulling en ingepakt in heerlijk krokant spek.
Ingrediënten 4 personen
4 forellen, 12 ansjovisfilets, 2 appels geschild en in stukjes, 4 takjes verse munt, sap van 1 citroen, 12 plakjes gerookt spek, 450 g droge tagliatelle, 1 el olijfolie, z & p.Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 ? C.
Bereidingswijze
Vet een ovenschaal in met boter. Snijd de vissen over de buik open en spoel de holten schoon. Strooi er zout en peper in. Verdeel de ansjovis, de appel en de takjes munt over de buikholten en besprenkel met citroensap. Wikkel elke vis in met het spek, maar laat de kop en de staart vrij. Leg de forellen in de ovenschaal en bestrooi met veel peper. Bak de vissen gaar in 20 min. Keer ze halverwege om. Doe de tagliatelle in een pan en kook ze gaar. Giet hem af en houd warm. Haal de forellen uit de oven en leg ze op een bedje pasta. Smakelijk!
Laatste reacties
MMMMM....lijkt me lekker....bedankt ik neem het receptje vast mee...groetjes...ANJA....