1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Franse uiensoep

Franse uiensoep

  • Frans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-12-2005

Ingrediënten 4 personen


1 kg uien, 3 el. olijfolie, 2dl. droge witte wijn, 1l. groentenbouillon, peper, stokbrood, geraspte kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien in ringen snijden

Bereidingswijze

Uien 10 min. fruiten tot ze glazig (maar niet bruin) worden; wijn erbij; 10 min. koken; in de tussentijd bouillon bereiden met extra peper; nog 10 min.doorkoken; soep in ovenvaste soepkommen in de oven zetten met stokbrood en kaas er op; op 250 graden tot de kaas gegratineerd is



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bruinsj


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bruinsj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top