vanille-chocolade pudding met dadels en noten

  • Biologisch, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-12-2005

Heerlijk nagerecht zonder zuivel en zonder suiker! Enne heel snel klaar!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 250 ml sojavla chocolade (Provamel)

- 250 ml sojavla vanille (Provamel)

- 3 theelepels arrowroot

- handje gepelde blanke amandelen

- handje gepelde walnoten

- 5 dadels
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Schone omgespoede pot (inhoud 1/2 liter)

Voorbereiding

- hak de amandelen grof

- hak de walnoten grof

- ontpit de dadels en snij deze in stukjes

Bereidingswijze

- meng de vanillevla met anderhalve theelepel arrowroot.

- zet de vanillevla op het gas en warm het al roerend langzaam op. (Het klopt dat het eerst iets dunner wordt)

- zodra het dunner is voeg de gehakte walnoten en dadels toe.

- laat het een minuut zachtjes koken tot het iets dikker wordt.

- Giet de vanillevla in een pot.



- Meng de chocoladevla met anderhalve theelepel arrowroot.

- zet de chocoladevla op het gas en warm het al roerend langzaam op. (Het klopt dat het eerst iets dunner wordt)

- zodra het dunner is voeg de gehakte amandelen toe.

- laat het een minuut zachtjes koken tot het iets dikker wordt.

- Giet de chocoladevla op de vanillevla in de pot.

- Laat het afkoelen en zet het weg in de koelkast.

Serveertip

Heerlijk om met zijn tweeen leeg te lepelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten