Schouderkarbonade van de barbeque

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-12-2005

Zoet

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 ui,
1 eetlepel boter,
2 eetlepels tomatenpuree,
2 eetlepels mangochutney,
2 theelepels worcestershiresaus,
1/2 theelepel cayennepeper,
2 schouderkarbonade,
zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
barbeque of grill

Voorbereiding

Pel en snipper de ui fijn. Verhit de boter en bak de ui ca. 3 minuten. Roer de tomatenpuree, de mangochutney, de worcestershiresaus en de cayennepeper erdoor.

Bereidingswijze

Bestrooi de karbonades met zout en bestrijk ze aan de bovenkant met de helft van de saus. Rooster ze op de barbeque of in het midden van de grill in ca. 20 minuten gaar. Keer ze halverwege en bestrijk ze met de rest van de saus.

Serveertip

Lekker met mais met mosterdboter en geroosterde harde broodjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten