Schouderkarbonade van de barbeque
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 25-12-2005
Zoet
Ingrediënten 2 personen
1 ui,1 eetlepel boter,
2 eetlepels tomatenpuree,
2 eetlepels mangochutney,
2 theelepels worcestershiresaus,
1/2 theelepel cayennepeper,
2 schouderkarbonade,
zout.
Benodigdheden
barbeque of grillVoorbereiding
Pel en snipper de ui fijn. Verhit de boter en bak de ui ca. 3 minuten. Roer de tomatenpuree, de mangochutney, de worcestershiresaus en de cayennepeper erdoor.
Bereidingswijze
Bestrooi de karbonades met zout en bestrijk ze aan de bovenkant met de helft van de saus. Rooster ze op de barbeque of in het midden van de grill in ca. 20 minuten gaar. Keer ze halverwege en bestrijk ze met de rest van de saus.
Serveertip
Lekker met mais met mosterdboter en geroosterde harde broodjes.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties