1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biologische keuken
  5. sperziebonen met gebakken appel

sperziebonen met gebakken appel

  • Biologisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-12-2005

Ingrediënten 1 personen


- 200 gram sperziebonen
- 1/2 appel
- 1 kleine ui
- beetje margarine om in te bakken



Heerlijk groente gerecht voor bij gekookte aardappelen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

- Haal de sperziebonen af en kook deze in 20 minuten met een beetje zout gaar.

- snipper het uitje
- snij de appel met de schil in ronde plakken. Haal het klokhuisdeel uit de plak.

Bereidingswijze

- bak de appel in een beetje margarine bruin, beide kanten moeten bruin worden.
- Haal de appel uit de pan en doe nog een beetje margarine in de pan. Laat het bruin worden.
- Bak het uitje bruin
- Blus af met een beetje water, dit is de jus.

Serveertip

Serveer de bonen met gekookte aardappelen.
Verdeel de appelplakken over de sperzieboontjes.
Verdeel de jus over de aardappelen.

eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top