gevulde koeken

  • Biologisch, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-12-2005

Heerlijke suikervrije koek

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor het deeg:

275 gram rijstebloem

175 gram plantaardige margarine

125 gram rijstestroop



Voor de vulling:

100 gram amandelmeel

beetje rijstestroop

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak het deeg door alle ingredienten te kneden. Laat het deeg in de
koelkast opstijven. (Het klopt dat het ietwat klef deeg is).



Maak de vulling. Voeg steeds kleine beetjes rijstestroop toe totdat
het een soepel deeg wordt.



Rol het deeg uit en haal er 8 rondjes uit.

Verdeel het amandeldeeg
over vier van de deegrondjes. Doe de andere vier deegrondjes op het
amandeldeeg. Maak de koeken dicht.



Bak de koeken 35 minuten in de oven gaar, op 160 graden.

Serveertip

Voor bij de thee.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten