1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Koekjes
  5. Suikervrije koekjes
  6. gevulde koeken

gevulde koeken

  • Biologisch, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-12-2005

Ingrediënten


Voor het deeg:
275 gram rijstebloem
175 gram plantaardige margarine
125 gram rijstestroop

Voor de vulling:
100 gram amandelmeel
beetje rijstestroop



Heerlijke suikervrije koek

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak het deeg door alle ingredienten te kneden. Laat het deeg in de
koelkast opstijven. (Het klopt dat het ietwat klef deeg is).

Maak de vulling. Voeg steeds kleine beetjes rijstestroop toe totdat
het een soepel deeg wordt.

Rol het deeg uit en haal er 8 rondjes uit.
Verdeel het amandeldeeg
over vier van de deegrondjes. Doe de andere vier deegrondjes op het
amandeldeeg. Maak de koeken dicht.

Bak de koeken 35 minuten in de oven gaar, op 160 graden.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Voor bij de thee.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top