1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. kwarteltjes in Gandaham met knolselderpuree

kwarteltjes in Gandaham met knolselderpuree

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2005

Ingrediënten 4 personen


8 kwartelfilets
1/2 knolselder
8 sneetjes Gandaham
4 aardappelen
8 el. olijfolie
1 gehakte sjalot
2 el. balsamico azijn
nootmuskaat
klontje boter
1/2 citroen
bieslook
4 lychees
peper en zout



Lekker voorgerechtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aardappelen en maak de knolselder schoon. Kook deze samen in water met het citroensap en voeg er wat nootmuskaat aan toe.

Bereidingswijze

Wikkel de kwartelfilets in de Gandaham en bak deze bruin in wat boter. voeg hier ook de sjalot aan toe. als alle kanten mooi bruin gebakken zijn, haal e de kwartelfilets uit de pan. blus de pan met wat water en voeg er de balsamico azijn en olijfolie aan toe.
Als de aardappelen gaar zijn, het geheel afgieten, pureren en met peper en zout op smaak brengen. voeg er tenslotte nog een klontje boter aan toe.

Serveertip

Serveer de kwartels met de lauwe vnaigrette en de selderpuree. werk af met wat bieslook en een lychee.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nastassia_1206


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nastassia_1206
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top