1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. bladerdeeg hapje

bladerdeeg hapje

Door: francisca2

  • , Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2005

Ingrediënten 4 personen


A gerookte kipfilet,
B feta kaas ,
C basilicum.
D 3 Bladerdeeg blaadjes ,
E losgeklopt ei.
F Boter


Verder heb je nodig


Kleine muffin bakvorm van 12 cups,
kwastje,
snijplankje


Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kipfilet en feta kaas in kleine blokjes. Laat de bladerdeeg plakjes ondertussen ontdooien en snij deze in vieren.

Bereidingswijze

Doe in elke eerst ingevette cake-cup een kwart bladerdeeg. Vul het bladerdeeg met de kaas en de kip , kruiden erbij en vouw dicht.
Tot slot het hapje insmeren met wat losgeklopt ei.
Ongeveer 20 minuten in de oven bakken op 160 graden.

Serveertip

Doe er een salade bij en je kunt het als avondmaaltijd eten.
Ook leuk voor met kerst of oud en nieuw. Vooral omdat het zo makkelijk te maken is !



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francisca2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top