bladerdeeg hapje

  • Tussengerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2005

Een bladerdeeg hapje maken op een praktische manier!! Heel handig :)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
A gerookte kipfilet,
B feta kaas ,
C basilicum.
D 3 Bladerdeeg blaadjes ,
E losgeklopt ei.
F Boter
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine muffin bakvorm van 12 cups,
kwastje,
snijplankje

Voorbereiding

Snij de kipfilet en feta kaas in kleine blokjes. Laat de bladerdeeg plakjes ondertussen ontdooien en snij deze in vieren.

Bereidingswijze

Doe in elke eerst ingevette cake-cup een kwart bladerdeeg. Vul het bladerdeeg met de kaas en de kip , kruiden erbij en vouw dicht.
Tot slot het hapje insmeren met wat losgeklopt ei.
Ongeveer 20 minuten in de oven bakken op 160 graden.

Serveertip

Doe er een salade bij en je kunt het als avondmaaltijd eten.
Ook leuk voor met kerst of oud en nieuw. Vooral omdat het zo makkelijk te maken is !

Laatste reacties

bloemvaasje avatar
bloemvaasje 05-07-2014

Lijkt me leuk om eens te maken op een verjaardag! ;)

Josette1 avatar
Josette1 23-01-2013

Erg lekker en leuk voor een verjaardag. Ben alleen zelf niet zo gek op feta en heb het met mozzarella gemaakt. Top. Groetjes Josette

GG69 avatar
GG69 04-01-2006

Nou, dit lijkt mij wel heel erg lekker zeg,neem hem mee naar mijn pagina! Bedankt! Gr. Georgette

mi49 avatar
mi49 13-12-2005

Hey Hallo, Wat lijkt mij dat heerlijk en makkelijk, hartelijk bedankt, Milla

rita-kip avatar
rita-kip 12-12-2005

Dit neem ik mee naar mijn pagina, heb toevallig pas een muffin bakvorm gekocht. Groetjes Rita.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten