Blik zalm of tonijn.
Ongeveer een kwart Gourgette.
Halve Peen
Eetlepel Paprika
bieslook of 2 zilveruitjes.(mag niet overheersen)
Basilicum ( 3 of 4 steeltjes met blad)
Tomaten ketchup ( 4 eetlepels.)
Fritessaus of slasaus.( 2 eetlepels)
Mayonaise ( 1 eetlepel)
Knoflooksaus ( 1 eetlepel)
Augurk ( niet te groot)
warte peper (uit molen)
Piccalily (2 eetlepels)
Water en een slok azijn.
Schaal , scherp mes, vergiet, magnetron of kooktoestel
Dit is een eigen variant die ik de andere dag weer moest maken.
Even geduld want er komen meer plaatjes.
De groente snijden en alvast verhitten zodat het af kan koelen.
Gourgette, peen en paprika in kleine blokjes snijden en betrooien met wat peper.
Met wat water en slok azijn aan de kook brengen (2 a 3 min)
Afgieten en uit laten lekker.
Zalmblik openen en ook uit laten lekken.
Daarna het vel en de graten verwijderen .
Snij de bieslook en de basilicum fijn en meng dit door de wat afgekoelde groente zodat de smaak er in kan trekken.
De augurk fijn snijden.
De groeten en de vis in de schaal doen en de saus er bij en alles mengen .
Een paar uur laten staan ( niet in koelkast want koud is niet lekker)
Op een broodje eventueel met wat sla en een tomaatje
ggiea 05-09-2008
Hoi Frans ik heb je recept meegenomen, dank je wel van Agnes
cedy 15-02-2007
neem di lekkere recept mee.bedankt.groeten van cedy
alidada 22-12-2006
He da's lekker... en anders dan ik het doe dus ga ik deze eens uitproberen.
Dank je Frans, ik neem het mee!
Groetjes van Louise
novemberrain18 14-03-2006
Niet goed voor mijn lijn...ik kan het niet laten om het mee te nemen! Groetjes Ines
grimmigbeertje 02-02-2006
he frans ik heb je recept meegenomen liefs lucy