GEGRILDE TALAPIAFILET MET SALSA
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
\\\\\\\\\\\\\\\"100\\\\\\\\\\\\\\\"heigth=\\\\\\\\\\\\\\\"100\\\\\\\\\\\\\\\">\\\"OH MY ISLAND IN THE SUN\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"BRENG WAT MEER EXOTIEK IN JE LEVEN MET DIT ZUID-AMERIKAANS GETINT GERECHT
Ingrediënten 4 personen
4 mooie tilapiafiletsVOOR DE MARINADE:4 el olijfolie1 scheutje limoensap1 flinke mespunt knoflookpasta1 flinke mespunt gemberpoeder1 scheutje sojaauszoutgemalen peperVOOR DE SALSA:1 blik ananas op siroop2 mango(geschild en in stukken gesneden)1 mespunt sambal1 mespunt knoflookpasta2 el gehakte korianderzout en peperBereidingswijze
- DE MARINADE:
- meng alle ingredienten in een schaal en breng het goed op smaak.leg de talapiafilet hierin.dek de schaal af en zet hem gedurende 25 min. in de koelkast.
- DE SALSA:
- meng alle ingredienten in een blender en maal ze grof.breng het op smaak en zet het aan de kant.
- DE VIS:
- zet een grillpan op het vuur en verwarm die door en door.grill daarin de talapiafilet aan beide zijde gedurende 2-3 min.
Serveertip
schep de salsa in het midden van het bord,schik hierop de filet en druppel rondom nog wat marinade.werk het af met gehakte koriander.