GEGRILDE TALAPIAFILET MET SALSA

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

\\\\\\\\\\\\\\\"100\\\\\\\\\\\\\\\"heigth=\\\\\\\\\\\\\\\"100\\\\\\\\\\\\\\\">\\\"OH MY ISLAND IN THE SUN\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"BRENG WAT MEER EXOTIEK IN JE LEVEN MET DIT ZUID-AMERIKAANS GETINT GERECHT

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 mooie tilapiafiletsVOOR DE MARINADE:4 el olijfolie1 scheutje limoensap1 flinke mespunt knoflookpasta1 flinke mespunt gemberpoeder1 scheutje sojaauszoutgemalen peperVOOR DE SALSA:1 blik ananas op siroop2 mango(geschild en in stukken gesneden)1 mespunt sambal1 mespunt knoflookpasta2 el gehakte korianderzout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • DE MARINADE:
  • meng alle ingredienten in een schaal en breng het goed op smaak.leg de talapiafilet hierin.dek de schaal af en zet hem gedurende 25 min. in de koelkast.
  • DE SALSA:
  • meng alle ingredienten in een blender en maal ze grof.breng het op smaak en zet het aan de kant.
  • DE VIS:
  • zet een grillpan op het vuur en verwarm die door en door.grill daarin de talapiafilet aan beide zijde gedurende 2-3 min.

Serveertip

schep de salsa in het midden van het bord,schik hierop de filet en druppel rondom nog wat marinade.werk het af met gehakte koriander.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kramer1274 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten