Oester- tarbotsoep met rijstnoedels

  • Japans, Soep
  • 10-20 min.

Feestelijke soep.
Trendy en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 oesters,120 gram tarbotfilet in stukjes, 30 gram shii-take, 50 gram cantarellen
50 gram fijne rijst noedels, 1 liter visbouillon, 1 citroen grasstengel , peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de visbouillon met de citroengrasstengelaan de kook.
Doe er de paddenstoelen erbij en laat 5 minuten koken.
Doe er de stukjes tarbotfilet stukjes erbij en na een minuut de rijstnoedels en oesters
Kruid met peper en zout.
Schep uit in kommetjes en serveer met kroepoek

Serveertip

De tarbotfilets kan men vervangen door een andere vaste vis bv griet, of zeetong

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hugoray1 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten