1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gebakken aardappels in dobbelstenen

Gebakken aardappels in dobbelstenen

Door: brando70

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-12-2005

Ingrediënten


1 kilo aardappels * 200 gram ontbijtspek * 1/2 dl olie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappels, was ze en snijd ze in plakken van 1 cm, deze in even brede repen en die weer in blokjes. Snijd het spek in repen en vervolgens in stukjes. Bak de blokjes aardappel tot ze gaan kleuren, voeg dan het spek toe en laat dit meebakken. Houd de aardappels en spek tijdens het bakken goed los van de bodem.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top