Stamppotje Chinese kool

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
250 g varkensreepjes
1 el shoarmakruiden
1 ui, fijngehakt
1 el olie
300 g Chinese kool, in reepjes
1 doosje Maggi Puree voor Stamppot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de shoarmakruiden met de varkensreepjes en laat 15 min. intrekken
Fruit in een hapjespan of wok de ui in hete olie glazig. Schep het vlees erdoor en roerbak 5 min. op niet te hoog vuur (de specerijen mogen niet verbranden)
Bereid 1 zakje Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven
Doe de koolreepjes bij het vlees en roerbak tot ze zacht zijn
Schep alles door de puree en laat nog even doorwarmen

Serveertip

Varkensreepjes zijn van heel mager vlees gesneden, en zijn supersnel gaar. Eet je geen vlees, marineer dan tofu in de shoarmakruiden.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Doorsturen

Home Recepten