1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. Pasta met Zalm in Dilleroomsaus

Pasta met Zalm in Dilleroomsaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-12-2005

Ingrediënten 4 personen


400 gr gefileerde zalm,
400 gr doperwten (kan uit de diepvries),
300 gr pasta,
1 dl koksroom,
scheutje citroen,
2 eetlepels fijngehakte dille (indien voorhanden het liefst verse dille),
30 gr boter,
zout en peper



Pasta met Zalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de zalm in vierkante blokjes.

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar en laat ze uitlekken. Breng de doperwten met water en zout aan de kook, kook ze in ongeveer 5 minuten gaar, giet af en laat ze uitlekken.
Terwijl de pasta kookt, Verhit je de boter in een grote pan en bak de blokjes zalm voorzichtig omscheppend in ongeveer 4 minuten rondom bruin en gaar. Bedruppel de zalm met de citroensap en bestrooi ze met zout en peper. Voeg nu de doperwten, de dille en de koksroom toe en schep voorzichtig door. Verdeel de pasta over de borden en schep het zalmmengsel erop.

Serveertip

Neem Tagliatelle als pastasoort
Als variatie kun je ook lekker knoflook toevoegen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van palders


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van palders
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top