Visstickpastei

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

een recept meegenomen uit zuid-afrika:

Deel dit recept

Ingrediënten
vissticks (goede kwaliteit soort)
slagroom (ongezoet)
champigonroomsoep poeder uit een pakje
ui, fijn
bliktomaten in kleine stukjes
gemengde verse of gedroogde groene kruiden (basilicum, oregano, tijm, dille,enz.)
zout
peper
olie
geraspt belegen kaas

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Pak de vissticks in een met olie besmeerde platte ovenschaal.
2. Fruit ui in olie aan en voeg stukjes tomaten en groene kruiden erbij en laat alles even garen en breng op smaak met zout en peper.
3. Versprei deze mengsel over vissticks.
4. Vermeng room met soeppoeder en verdeel over vissticks.
5. Strooi kaas erover en bak tot gaar bij een oventemperatuur van 180*C.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Doorsturen

Home Recepten