1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Marinade voor reebout.

Marinade voor reebout.

Door: scania_b

  • Internationaal,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-11-2005

Ingrediënten


5 deciliter rode wijn,
2 wortels,
1 ui,
3 kruidnagels,
12 jeneverbessen,
1 takje tijm,
1 takje rozemarijn,
2 blaadjes laurier,
1 takje peterselie,
2 sjalotjes,
zout,
peper.



Deze marinade is bijzonder geschikt om het vlees van een reebout mee te marineren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak 2 dagen voor het serveren de marinade.
Schil ui en sjalotjes en snij ze in ringen.
Maak de wortels schoon en snij ze in plakjes.
Was de kruiden.
Leg in een grote diepe schaal: de ui, wortels, sjalot, peterselie, rozemarijn, tijm, laurier, kruidnagels en de jeneverbessen doet er wat zout en grof gemalen peper bij.
Giet er de wijn over.
Haal de vliezen van de bout.
Leg hem 48 uur in de marinade.
Draai reebout geregeld om.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scania_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top