macaroni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-11-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pak macaroni , 1 kilo half om half gehakt , 1 grote zak italiaanse wokgroente , 2 blikjes tomatenpuree, 1 zakje honig kruiden voor de saus,75ml water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 houte lepel om het gehakt te rullen

Voorbereiding

1 1/2 water opzetten met een scheutje zonnenbloem olie

Bereidingswijze

je gaat eerst het gehakt rullen , zodra het gehakt is geruld ga je meteen de tomaten puree er bij doen ,groente er bij doen en dat nog een beetje kan smoren, en dan het zakje kruiden voor de macaroni in 75ml
water mengen
het water in de pan ( wat gekookt is de macaroni in gooien tot het een zachte macaroni is en bij het afgieten van de macaroni eerst met lauw water en als tip gooi er een beetje zonnenbloemolie bij (na het afgieten
het mag niet te dun zijn ,maar ook niet te dik

Serveertip

het lekkerste is om de macaronisaus niet te mengen maar om er een schepje bovenop te doen en dan een lekkere iets oudere kaas er overheen te strooien

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten