1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. macaroni

macaroni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 25-11-2005

Ingrediënten 6 personen


1 pak macaroni , 1 kilo half om half gehakt , 1 grote zak italiaanse wokgroente , 2 blikjes tomatenpuree, 1 zakje honig kruiden voor de saus,75ml water


Verder heb je nodig


1 houte lepel om het gehakt te rullen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1 1/2 water opzetten met een scheutje zonnenbloem olie

Bereidingswijze

Je gaat eerst het gehakt rullen , zodra het gehakt is geruld ga je meteen de tomaten puree er bij doen ,groente er bij doen en dat nog een beetje kan smoren, en dan het zakje kruiden voor de macaroni in 75ml
water mengen
het water in de pan ( wat gekookt is de macaroni in gooien tot het een zachte macaroni is en bij het afgieten van de macaroni eerst met lauw water en als tip gooi er een beetje zonnenbloemolie bij (na het afgieten
het mag niet te dun zijn ,maar ook niet te dik

Serveertip

Het lekkerste is om de macaronisaus niet te mengen maar om er een schepje bovenop te doen en dan een lekkere iets oudere kaas er overheen te strooien



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sandra1305


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sandra1305
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top