1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gerookte zalmpate

Gerookte zalmpate

Door: geeske

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-11-2005

Ingrediënten 5 personen


125 gram gerookte zalm, in plakken 125 gram verse roomkaas, op kamertemperatuur 1 el limoensap 1 el fijngeknipt vers bieslook 1 el geknipte dille (of 1 tl dillezaad) versgemalen zwarte peper naar smaak takjes dille



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de zalm in dunne reepjes. Pureer in eenblender of foodprocessor met het hakmes de zalm met roomkaas, limoensap, bieslook en dille glad. Breng de zalmpat? op smaak met peper en schep hem in een schaaltje. Zet dit afgedekt 15 minuten of tot gebruik in de koelkast. Garneer met dille.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geeske
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top