1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Pizzadriehoekjes

Pizzadriehoekjes

  • Internationaal, Buffet
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-11-2005

Ingrediënten 16 personen


1 kleine rode ui 125 gram kleine champignons, in plakjes 50 gram peperoni, in dunne plakjes 2 volkoren pitabroodjes 2 el fijngesneden verse basilicum (of 2 tl gedroogde basilicum) 125 gram grof verkruimelde mozzarella 2 el geraspte parmezaanse kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 225?C. Snij de peperoni in luciferdunne reepjes. Snij de ui in dunne plakken en haal de ringen los. Snij elk pitabroodje rondom open met een scherp mes en maak zo 2 helften. Leg de helften met de snijkant naar boven op een niet ingevette bakplaat. Bestrooi ze gelijkmatig met champignons, peperoni, ui en basilicum. Strooi de mozzarella en parmezaanse kaas erover. Bak de pizza's 10 ? 12 minuten tot de kaas gesmolten is. Snij de pizza's in vieren, schik ze op een schaal en serveer direct.

Serveertip

Als u deze hapjes graag vooruit wil maken, kunt u ze voorbereiden en in de koelkast bewaren; bak ze vlak voor het serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geeske


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geeske
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top