1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Champignons in kruidenboter

Champignons in kruidenboter

Door: sonja26975

  • Internationaal, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-11-2005

Ingrediënten 4 personen


250 g grote champignons
(ca. 12 stuks)
ca. 50 g kruidenboter
1 teentje knoflook
2 eetl. fijngehakte peterselie



Ontdek meer:

Voorbereiding

Borstel de champignons schoon. Snijd een klein stukje van de steel.

Bereidingswijze

Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de champignons ongeveer 5 minuten op een matig hete hittebron. Schep de champignons tijdens het bakken regelmatig door de boter. Knijp in een knoflookpers het schoongemaakte teentje knoflook uit boven de champignons en bak even mee. Schep de champignons in een kom of schaaltje. Steek in elke champignon een cocktailprikker. Strooi peterselie over de champignons en dien warm op.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top