Hartig toastbrood.

  • Belgisch, Brood
  • > 120 min.

Gewoon een heerlijk en hartig brood,lekker met soep!

Deel dit recept

Ingrediënten
-500 gram All-in-Mix voor wit brood-300 ml water-75 gram in stukjes gesneden parmaham-75 gram in stukjes gesneden parmezaan-1 afgestreken eetlepel basilicum-een rechthoekige bakvorm van 24 cm lang.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-Plastic folie-kneedmachine-bakvorm van 24 cm lang-met bakpapier beklede bakplaat -oven op 220 graden.

Voorbereiding

-Meng de All-in-Mix en het water en kneed 20 miinuten.
-Bedek het deeg met plasticfolie en laat 30 a 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.

Bereidingswijze

-Hak het deeg in stukken en meng er de parmaham,de parmezaanse kaas en basilicum door.
-Maak het geheel weer bolvormig.
-Rol het deeg op tot een cilinder en leg het op een met bakpapier belegde bakplaat.
-Zet er een ingevette,rechthoekige bakvorm omgekeerd overheen.
-Laat nog eens 30 a 40 minuten rijzen onder de bakvorm.
-Leg een klein deegbolletje van ongeveer 2 a 3 cm bovenop de bakvorm.
-Plaats het brood zo in een voorverwarmde oven op 220 graden.
-Bak het toastbrood tot het deegbolletje bruinverbrand is.

Serveertip

-Dit brood kan je ook in de broodmachine maken.
-Voeg ham,kaas en basilicum toe na het geluidssignaal of na de eerste kneedtijd.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bezemsteeltje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten