Hartig toastbrood.
- Belgisch, Brood
- > 120 min.
Gewoon een heerlijk en hartig brood,lekker met soep!
Ingrediënten
-500 gram All-in-Mix voor wit brood-300 ml water-75 gram in stukjes gesneden parmaham-75 gram in stukjes gesneden parmezaan-1 afgestreken eetlepel basilicum-een rechthoekige bakvorm van 24 cm lang.Benodigdheden
-Plastic folie-kneedmachine-bakvorm van 24 cm lang-met bakpapier beklede bakplaat -oven op 220 graden.Voorbereiding
-Meng de All-in-Mix en het water en kneed 20 miinuten.
-Bedek het deeg met plasticfolie en laat 30 a 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
Bereidingswijze
-Hak het deeg in stukken en meng er de parmaham,de parmezaanse kaas en basilicum door.
-Maak het geheel weer bolvormig.
-Rol het deeg op tot een cilinder en leg het op een met bakpapier belegde bakplaat.
-Zet er een ingevette,rechthoekige bakvorm omgekeerd overheen.
-Laat nog eens 30 a 40 minuten rijzen onder de bakvorm.
-Leg een klein deegbolletje van ongeveer 2 a 3 cm bovenop de bakvorm.
-Plaats het brood zo in een voorverwarmde oven op 220 graden.
-Bak het toastbrood tot het deegbolletje bruinverbrand is.
Serveertip
-Dit brood kan je ook in de broodmachine maken.
-Voeg ham,kaas en basilicum toe na het geluidssignaal of na de eerste kneedtijd.