1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gebakken gekookte aardappels

Gebakken gekookte aardappels

Door: brando70

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-11-2005

Ingrediënten


1 kilo aardappels * zout * 100 gram half vet en half boter.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil en was de aardappels en kook ze vervolgens in water met zout tot zij bijna gaar zijn. Giet ze af en laat ze drogen en afkoelen. Snijd ze in dunne plakjes. Als u de aardappels krokant wenst bakt u ze snel in uitsluitend - goed heet - vet. Wilt u ze minder krokant dan bakt u de aardappelschijfjes eerst zacht in olie en vervolgens in boter.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top