1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gebakken rauwe aardappels

Gebakken rauwe aardappels

Door: brando70

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-11-2005

Ingrediënten


1 kilo aardappels * 100 gram boter * zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappels, was ze, wrijf ze droog en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in de koekenpan en leg de plakjes aardappel er in. Zorg dat ze niet aan elkaar kleven. Schud de pan tijdens het bakken, schep de plakjes om en zorg dat zij niet naast, maar op elkaar liggen. Houd de gebakken aardappels warm terwijl u een volgende hoeveelheid bakt en serveer met zout.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top