Weight watchers babi ketjap

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2005

Een heerlijk \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"slank\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" gerecht uit de chinese keuken voor slechts 3,5 points!!

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
250 gram mager varkensfiletlapjes, 2 koffielepels olie, 1 ui, 3 tenen knoflook, 2 rode paprika\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s, 1 groene paprika, 1 rode spaanse peper, 1/2 blikje anansstukjes, sojasaus, bakgember, zout en peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Voorbereiding

Snijd het varkensvlees in kleine blokjes, maak de ui schoon en snijd hem klein, snijd de rode peper in heel dunnen ringetjes ( met zaadjes is extra pikant, dus naar eigen smaak met of zonder zaadjes), pel de knoflook en snijd hem heel fijn, paprika\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s wassen en schoonmaken en fijn snijden, champignons in schijfjes snijden.

Bereidingswijze

Bak het vlees bruin in de olie, schep het vlees uit de pan en bak de ui met knoflook en rode per enkele minuten aan, voeg de paprika\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s en de champignons toe en bak dit vervolgens plusminus 5 minuten al roerend om op hoog vuur. Voeg het vlees weer toe en vervolgens naar smaak de sojasaus en bakgember, als laatste de ananasstukjes erbij en met de deksel op de pan nog enkele minuten goed doorwarmen. Eventueel nog wat zout en peper toevoegen.

Serveertip

Heerlijk met pandanrijst en chinese koolsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten